árak

Ha úgy érzed szívesen dolgoznál velem, már csak az a kérdés, hogy mennyi az annyi, akkor görgess lejjebb, ezek az árak a szöveg nehézségétől függően változhatnak – ebben az esetben egyedi árakat adok, ha ez érdekel kérlek írj üzenetet.

miben tudok neked segíteni?

Minden tartalommal kapcsolatos kérdés esetén vedd fel a kapcsolatot velem, és kérj egyedi árajánlatot!

vélemények

„Nagyon elégedettek vagyunk Ildikó munkájával, mindig rendkívül precíz és lelkes az adott téma iránt.
Kreatív ötleteivel sokat segít, hogy a megbízásból a lehető legtöbbet hozzuk ki. A rövid határidős feladatokat is azonnal teljesíti, így tudjuk, hogy mindig számíthatunk rá.”

Lukács Dóra, Product Manager @ Merz Spezial

„Nagyon hálás vagyok Ildikónak, hogy segített megalkotni a tartalomstratégiát egy újonnan induló projektemhez. Sok tanácsot, segítséget és tippet kaptam tőle.
A munkához precízen és felelősségtudatosan áll hozzá. Jó tudni, hogy van olyan szakértő, akiben nem csak megbízok, de tudom, hogy a munkája során minden olyan aktuális trendet követ, aminek köszönhetően a szövegek nagyon kortársak lesznek.”

Cserepánya Natália, Owner @ Femina Fit edzésmódszer

„Ildikó kezelte a facebook oldalunkat, amelynek eredményeként a posztok elérése duplájára nőtt - a facebook zero után. Nagyon segítőkész, a nyereményjátékok megszervezését és lebonyolítását is rá lehet bízni, sok jó ötlettel segíti a csapatunkat.

Turóczi Dávid @ Éhenhalok.hu

„Weboldalunk teljesítményét szerettük volna javítani a keresőkben, ehhez mint manapság mindenki tudja tartalomra van szükség! Ildikót így azzal bíztuk meg, hogy seo szempontokból is megfelelő, érdekes blog cikkeket készítsen számunkra. Első körben csak egy cikket kértünk, hogy lássuk a tartalom minőségét, egyáltalán nem kellett volna tartanunk semmitől! Ildikó izgalmas és seo szempontból is kiváló cikket írt nekünk, azóta pedig már többször is újra segítséget kértünk tőle.”

 @ Proclean csapata

ügyfeleim

Küldj üzenetet!